Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paistettu camembert

Paistettu camembert tuo uutta twistiä juustolautaselle.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Paistettu camembert

  • 1 kiekko (250 g) camembertia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

Paistettu camembert tehdään näin:

Camembert muuttuu paistuessaan hurmaavaksi ruoaksi.

1. Ota camembert pois käärepaperista, ja laita se uuninkestävään vuokaan puisen kannen sisällä. Tee juuston pintaan muutamia viiltoja. Valuta päälle oliiviöljyä ja muutama rosmariininoksa.

2. Paista uunissa 200 lämpöasteessa noin 25 minuuttia, kunnes juusto on sulaa. Tarjoa  camembert välittömästi.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 22/17.

Uutta jujua juustotarjottimelle myös näillä ohjeilla:

Hunajainen briejuusto

Hunajainen briejuusto

juustolastut

Superhelpot juustolastut

juustokeksit

Helpot juustokeksit

Ruoka.fi: Lämmin brie karamelliomenoiden kera


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paistettu camembert

Sinun täytyy kommentoidaksesi.