Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Parmesaani-valkosipuligrillatut maissit

Ripottele grillattujen maissien päälle sormisuolaa. Voit käyttää myös kypsiä maisseja, grillausaika on silloin lyhempi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 maissia
  • öljyä
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 100 g pehmeää voita
  • 1 dl parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Kuori maissit ja jätä kuori kädensijaksi.

2. Kuori valkosipulit ja hienonna. Lisää sipulit pehmeän voin joukkoon. Raasta parmesaanijuusto.

3. Voitele maissit öljyllä. Grillaa niitä miedolla lämmöllä kauttaaltaan noin 15–20 minuuttia koko ajan käännellen. Älä polta.

4. Jos olet tottumaton grillaaja, kääri maissit folioon. Maissit kypsyvät yhtä hyvin folion sisällä.

5. Ota pois grillistä, voitele voilla ja ripottele pintaan parmesaanijuustoa. Nauti.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 10/17.

Lisää särmää grillattuun maissiin:

maissitikut chilivoilla

Maissitikut chilivoilla

kuorrutetut maissit

Kuorrutetut maissit

Grillattu_maissi

Grillattu maissi

Ruoka.fi: Grillattu maissi ja maustevoi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Parmesaani-valkosipuligrillatut maissit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.