Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Parmesaani-valkosipuligrillatut maissit

Ripottele grillattujen maissien päälle sormisuolaa. Voit käyttää myös kypsiä maisseja, grillausaika on silloin lyhempi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 maissia
öljyä
2-3 valkosipulinkynttä
100 g pehmeää voita
1 dl parmesaanijuustoa
Mainos

Valmistusohje

1. Kuori maissit ja jätä kuori kädensijaksi.

2. Kuori valkosipulit ja hienonna. Lisää sipulit pehmeän voin joukkoon. Raasta parmesaanijuusto.

3. Voitele maissit öljyllä. Grillaa niitä miedolla lämmöllä kauttaaltaan noin 15–20 minuuttia koko ajan käännellen. Älä polta.

4. Jos olet tottumaton grillaaja, kääri maissit folioon. Maissit kypsyvät yhtä hyvin folion sisällä.

5. Ota pois grillistä, voitele voilla ja ripottele pintaan parmesaanijuustoa. Nauti.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 10/17.

Lisää särmää grillattuun maissiin:

maissitikut chilivoilla

Maissitikut chilivoilla

kuorrutetut maissit

Kuorrutetut maissit

Grillattu_maissi

Grillattu maissi

Ruoka.fi: Grillattu maissi ja maustevoi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parmesaani-valkosipuligrillatut maissit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X