Reseptit
Kiitos

Parsakaalisosekeitto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
noin 0,5 rkl currya
8 dl vettä
2 kasvisliemikuutiota
800 g perunoita
280 g parsakaalia
1.5 dl kevytkermaa (hyla) tai 1 rasia Kevyt aamupala-sulatejuustoa

Valmistusohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä, lisää currya. Lisää vesi, kasvisliemikuutiot ja lohko joukkoon perunat. Anna perunoiden kypsyä lähes kypsiksi, lisää parsakaali paloina. Soseuta keitto. Täydennä makua kevytkermalla tai sulatejuustolla.
  • Vähälaktoosinen keitto sopii myös diabeetikolle.
  • Lue kasvisliemikuution päällysmerkintä ennen käyttöä, jos esimerkiksi kuutiossa on sipulia, se ei käy sipulille allergiselle.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parsakaalisosekeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X