Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Parsapiirakka

Parsapiirakka sopii kevään juhlapöytiin, brunsseille, valmistujaisiin tai illanistujaisiin. Tällä sivustomme suosikkireseptillä saat parsapiirakasta erityisen mehevän. Piirakan kuorrutuksessa maistuu parmesaani ja täytteeseen tuo särmää tilkka sitruunamehua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Parsapiirakka, pohja

150 g voita
1/2 dl parmesaaniraastetta
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl vettä

Parsapiirakka, täyte

1 kg vihreää parsaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl sokeria
1 tl sitruunamehua

Parsapiirakka, kuorrutus

4 kananmunaa
2 dl kevytkermaa
1 dl parmesaaniraastetta
1/4 tl rouhittua mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parsapiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X