Reseptit
alle 30 min
4

Pekoni-sienipasta

Pekoni-sienipasta on tuhti herkkupasta, joka valmistuu nopeasti ja vie takuuvarmasti kiljuvan nälän. Maukkaassa pastassa on runsaasti rapeaa pekonia, herkkusieniä ja pinaattia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 punasipuli
1 pkt (170 g) pekonia
1 rkl öljyä
1 rasia (200 g) ruskeita herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
2 tl kuivattua rosmariinia
2½ dl kermaa
2 dl tuoretta pinaattia
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria

Lisäksi

400 g pappardellepastaa

Valmistusohje

1. Kuori punasipuli, halkaise ja leikkaa ohuiksi puolirenkaiksi. Suikaloi pekoni.

2. Kuullota öljytyllä pannulla sipuleita ja pekonia niin, että sipuli pehmenee ja pekoni on rapeaa.

3. Lisää pestyt ja viipaloidut herkkusienet, ohueksi viipaloidut valkosipulinkynnet ja rosmariini. Anna kuullottua noin 3 minuuttia.

4. Lisää kerma ja anna kiehua pari .minuuttia. Ota pois levyltä ja sekoita joukkoon kokonaiset pinaatinlehdet. Mausta suolalla ja pippurilla.

5. Keitä pastat kastikkeen kiehuessa ja lisää kastikkeen joukkoon.

Kokeile myös muita herkullisia pastareseptejä:
Pasta carbonara
Valkosipuli-katkarapupasta
Kasviskastike pastalle
Ruoka.fi: Siskonmakkarapasta

Avainsanat

Ruokavalio:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pekoni-sienipasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X