
Pekoni uunissa – paista pekoni ilman käryä
Pekoni paahtuu uunissa rapeaksi ilman käryä. Uunissa paistettu pekoni sopii aamupalalautaselle tai muita ruokia täydentämään.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Pekoni uunissa
- 170 g pekonia
Lisäksi tarvitset
- leivinpaperiarkki
- talouspaperia
Valmistusohje
Pekoni uunissa valmistuu helposti näin:
- Levitä yksi paketti eli 170 grammaa pekoniviipaleita leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Laita pelti kylmään uuniin.
- Säädä uunin lämpötila 225 asteeseen. Paista pekoni uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pekoni on rapeaa. Paistoaika lasketaan siitä hetkestä, kun pekonit laitetaan kylmään uuniin. Tarkkaile pekoneita paiston aikana.
- Nosta paahdettu pekoni uunista talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois. Tarjoa.
Lue myös: Pekoni tuo mehevyyttä ruokiin – katso parhaat pekonireseptit ja -vinkit!
Lue myös Anna.fi: Pekonia, kananmunaa ja tomaattia – aamupalapelti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pekoni uunissa – paista pekoni ilman käryä