Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pekoni uunissa – paista pekoni ilman käryä

Pekoni paahtuu uunissa rapeaksi ilman käryä. Uunissa paistettu pekoni sopii aamupalalautaselle tai muita ruokia täydentämään.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Pekoni uunissa

  • 170 g pekonia

Lisäksi tarvitset

  • leivinpaperiarkki
  • talouspaperia

Valmistusohje

Pekoni uunissa valmistuu helposti näin:

  1. Levitä yksi paketti eli 170 grammaa pekoniviipaleita leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Laita pelti kylmään uuniin. 
  2. Säädä uunin lämpötila 225 asteeseen. Paista pekoni uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pekoni on rapeaa. Paistoaika lasketaan siitä hetkestä, kun pekonit laitetaan kylmään uuniin. Tarkkaile pekoneita paiston aikana.
  3. Nosta paahdettu pekoni uunista talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois. Tarjoa.

Lue myös: Pekoni tuo mehevyyttä ruokiin – katso parhaat pekonireseptit ja -vinkit!

Lue myös Anna.fi: Pekonia, kananmunaa ja tomaattia – aamupalapelti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pekoni uunissa – paista pekoni ilman käryä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.