Raakasuklaavanukas
Avokadosta, banaanista ja taatelista syntyy herkullinen vanukas, joka maustetaan raakakaakao-jauheella.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Raakasuklaavanukas:
- 2 banaania
- 1 avokado
- 8 pehmeää, kivetöntä taatelia
- 3 rkl kookosöljyä
- hyppysellinen suolaa
- 4 rkl raakakaakaojauhetta
Valmistusohje
Raakasuklaavanukas tehdään helposti näin:
1. Kuori avokadot, ota kivi pois ja lusikoi hedelmäliha. 2. Laita tehosekoittimeen paloitellut avokadot, taatelit ja sulatettu kookosöljy. Soseuta tasainen mousse. Lisää hunaja, suola ja kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi. 3. Lusikoi laseihin ja anna maustua kylmässä 30 minuuttia. Koristele pinta kaakaojauheella ja -nibbseillä. Tarjoa lisukkeena tuoreita vadelmia.
Lue lisää: Raakasuklaa on ravinteikas trendiherkku
Lue lisää Anna.fi/ruoka: Mokka-raakasuklaakakku
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raakasuklaavanukas
Mitäs niille banaaneille tehdään?
Paljonko hunajaa?