Reseptit
1
Kiitos

Rahka-voitaikina

Perinteinen rahka-voitaikina valmistuu tällä ohjeella helposti itse tehden. Leivo taikinasta esimerkiksi pasteijoita mieleisilläsi täytteillä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rahka-voitaikina:

1 prk (250 g) maitorahkaa
250 g pehmeää voita
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

1. Sekoita ainekset, älä vai­vaa. Muotoile neliöksi, kelmu­ta ja laita kylmään tunniksi.

2. Leivo taikinasta esimerkiksi pasteijoita mieleisilläsi täytteillä. Kokeile vaikkapa kurpitsa-saksanpähkinä-homejuustopasteijoita.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/18.

Rahka-voitaikinaleivonnaisia:

Viikuna-kinkkukiekot

Viikuna-kinkkukiekot

lohipiirakka

Tulinen lohipiirakka

aurinkokuivattu tomaatti-fetapasteijat

Aurinkokuivatut tomaatti-fetapasteijat

Anna.fi: Perunaiset sienipasteijat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rahka-voitaikina

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X