rakuunavoilla maustettua kevätkananpoikaa ja kvinoasalaattia appelsiinilla ja fetajuustolla
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Rakuunavoilla maustettua kevätkananpoikaa

Rakuunavoi antaa yrttistä makua annoskokoisiin kevätkananpoikiin. Jos kevätkananpoikia ei ole saatavilla, ruoka onnistuu myös kokonaisesta broilerista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kevätkananpojat:

2-4 kevätkananpoikaa (pakasteesta) tai
1 kokonainen broileri
1 1/2 tl hienoa merisuolaa
Mainos

Rakuunavoi:

75 g huoneenlämpöistä voita
3-4 oksaa tuoretta rakuunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruuna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rakuunavoilla maustettua kevätkananpoikaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X