Ranskalaiset pekonipavut
Ranskalaiset pekonipavut maistuvat liharuokien lisukkeena, kuten lampaanpaistin kanssa. Vihreät pavut, valkosipuli, ja pekoni on voittamaton trio, joka viimeistellään pinjansiemenillä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Ranskalaiset pekonipavut
- 150 g pekonia
- muutama valkosipulinkynsi
- 400 g pakastettuja papuja
- pinjansiemeniä tai saksanpähkinöitä
Valmistusohje
Ranskalaiset pekonipavut valmistuvat näin:
- Saksi pekoni pannuun. Paista ruskeaksi. Lisää joukkoon pari silputtua valkosipulinkynttä ja jäiset pavut. Kuumenna noin 15 minuuttia.
- Kaada ranskalaiset pekonipavut tarjolle ja lisää pinnalle kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä tai silputtuja saksanpähkinöitä.
- Ranskalaiset pekonipavut maistuvat mainiolta esimerkiksi lampaanpaistin tai paahtopaistin kanssa.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Aasialaisittain maustetut vihreät pavut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ranskalaiset pekonipavut