Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Ranskalaiset pekonipavut

Ranskalaiset pekonipavut maistuvat liharuokien lisukkeena, kuten lampaanpaistin kanssa. Vihreät pavut, valkosipuli, ja pekoni on voittamaton trio, joka viimeistellään pinjansiemenillä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Ranskalaiset pekonipavut

  • 150 g pekonia
  • muutama valkosipulinkynsi
  • 400 g pakastettuja papuja
  • pinjansiemeniä tai saksanpähkinöitä

Valmistusohje

Ranskalaiset pekonipavut valmistuvat näin:

  1. Saksi pekoni pannuun. Paista ruskeaksi. Lisää joukkoon pari silputtua valkosipulinkynttä ja jäiset pavut. Kuumenna noin 15 minuuttia.
  2. Kaada ranskalaiset pekonipavut tarjolle ja lisää pinnalle kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä tai silputtuja saksanpähkinöitä.
  3. Ranskalaiset pekonipavut maistuvat mainiolta esimerkiksi lampaanpaistin tai paahtopaistin kanssa.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Aasialaisittain maustetut vihreät pavut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Ranskalaiset pekonipavut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.