
Päärynäbritakakku
Päärynä-britakakku on juhlan jälkiruokakruunu, jota kaikki rakastavat. Brita täytetään mehevillä päärynöillä. Syötävät orvokit ja piparkakkumurut viimeistelevät ihanan klassikkokakun.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
Ainekset
Päärynä-britakakku, pohja
- 150 g voita
- 1 ½ dl sokeria
- 4 kananmunankeltuaista
- 2 ¼ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl piparkakkumaustetta
- 1 dl maitoa
Päärynä-britakakku, marenki
- 4 kananmunanvalkuaista
- 2 dl sokeria
- 1 dl mantelilastuja
Päärynä-mascarponetäyte
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g mascarponejuustoa
- 2-3 rkl sokeria
- 3 kypsää päärynää
Päärynä-britakakku, koristelu
- 2-3 valmista piparkakkua
- tomusokeria
- syötäviä kukkia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Päärynäbritakakku