
Rapuvoileipäkakku
Rapuvoileipäkakku on raikkaan sitruunainen. Sisältä paljastuu jokirapuja, hernetahnaa sekä kurkku-fetatäytettä. Kauniit koristeet valmistuva kuivatuista sitruunaviipaleista. Kuivata sitruunaviipaleita uunissa 60 asteessa yön yli.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Munaton
Ainekset
Rapuvoileipäkakku
- 2 pkt (à 500 g) eli 27 paahtoleipäviipaletta (esim. Oululaisen reilu vehnälese )
- 1 dl kasvislientä
Rapuvoileipäkakku, kurkku-fetatäyte
- 3 avomaankurkkua raastettuna
- ½ sitruunan raastettu kuori
- ½ valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 100 g fetajuustoa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
Rapuvoileipäkakku, hernetäyte
- 400 g pakasteherneitä
- 150 g ranskankermaa
- 2 rkl raastettua tuoretta piparjuurta
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
Rapuvoileipäkakku, lisäksi
- 200 g jokiravunpyrstöjä suolaliemessä
Rapuvoileipäkakku, kuorrutus
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 150 g ranskankermaa
- 1 sitruunan raastettu kuori
Rapuvoileipäkakku, koristelu
- herneenversoja
- uunikuivattuja sitruunaviipaleita tai tuoreita sitruunaviipaleita
Vuoka
- irtopohjakakkuvuoka (23 cm)
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rapuvoileipäkakku