rapuvoileipäkakku
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Rapuvoileipäkakku

Rapuvoileipäkakku on raikkaan sitruunainen. Sisältä paljastuu jokirapuja, hernetahnaa sekä kurkku-fetatäytettä. Kauniit koristeet valmistuva kuivatuista sitruunaviipaleista. Kuivata sitruunaviipaleita uunissa 60 asteessa yön yli.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rapuvoileipäkakku

2 pkt (à 500 g) eli 27 paahtoleipäviipaletta (esim. Oululaisen reilu vehnälese )
1 dl kasvislientä

Rapuvoileipäkakku, kurkku-fetatäyte

3 avomaankurkkua raastettuna
1/2 sitruunan raastettu kuori
1/2 valkosipulinkynsi hienonnettuna
100 g fetajuustoa
100 g maustamatonta tuorejuustoa

Rapuvoileipäkakku, hernetäyte

400 g pakasteherneitä
150 g ranskankermaa
2 rkl raastettua tuoretta piparjuurta
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria

Rapuvoileipäkakku, lisäksi

200 g jokiravunpyrstöjä suolaliemessä

Rapuvoileipäkakku, kuorrutus

200 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
1 sitruunan raastettu kuori

Rapuvoileipäkakku, koristelu

herneenversoja
uunikuivattuja sitruunaviipaleita tai tuoreita sitruunaviipaleita

Vuoka

irtopohjakakkuvuoka (23 cm)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rapuvoileipäkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X