Reseptit
alle 30 min
6

Jouluiset ruusukaalit

Joulun aikaan ruusukaalit saavat makua saksanpähkinöistä ja karpaloista. Maukas kasvislisäke maistuu erilaisten liharuokien rinnalla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g ruusukaaleja
vettä
suolaa
1 rkl öljyä
muutama salvianlehti silputtuna
1 valkosipulinkynsi
100 g saksanpähkinöitä
100 g kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

  1. Puhdista kaalit ja kumoa kiehuvaan suolalla maustettuun veteen. Keitä lähes kypsiksi 10 minuuttia.
  2. Kuumenna öljy pannussa. Lisää joukkoon silputtu valkosipulinkynsi ja salvianlehdet sekä pähkinät.
  3. Kaada siivilöidyt kaalit öljyn joukkoon. Lisää karpalot.

Lisää ohjeita ruusukaalin ystäville:
Ruusukaalisalaatti
Ruusukaalivuoka
Lämmin ruusukaalisalaatti
Ruoka.fi: Yrttivoissa haudutetut ruusukaalit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jouluiset ruusukaalit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X