Reseptit
alle 30 min
4

Saag paneer

Saag paneer on alle puolen tunnin kasvisruokaherkku, joka tehdään pinaatista, tofusta ja aasialaisista mausteista. Tofun tilalla voi kokeilla myös kotijuustoa tai leipäjuustoa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Saag paneer:

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 tl garam masalaa
½ tl juustokuminaa eli jeeraa
½ tl tuoretta inkivääriä
2 ps (150 g) pakastepinaattia
2 dl kermaa
½-1 tl suolaa
1 pkt tofua

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä öljytyllä pannulla pari minuuttia niin, että ne pehmenevät.

2. Lisää garam masala, jeera ja raastettu inkivääri. Kuullota minuutin ajan, että maut irtoavat.

3. Lisää jäiset pinaatit. Kuumenna, kunnes pinaatti sulaa.

4. Lisää kerma ja kuutioitu tofu, kuumenna. Mausta suolalla.

5. Tarjoa saag paneer riisin ja naanleivän kanssa.

Kokeile myös muita maukkaita kasvisruokia:
Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer
Kookos-kasviscurry
Kasvisvokki
Ruoka.fi: Shahi paneer (eli kotijuustoa tuoretomaatti-cashewkastikkeessa)

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Saag paneer

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X