Siikacheviche
Siikacheviche on raakakypsytettyä kalaa, joka saa ihanan maun chilistä, limetistä ja korianterista. Tarjoa alkupalana tai tortillan välissä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Siikacheviche
- 500 g graavisuolattua siikaa
- 1 tl raastettua limetin kuorta
- ½ dl limettimehua
- 1 dl vettä
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- pala tuoretta chiliä
- korianterin lehtiä
Valmistusohje
Siikacheviche valmistuu helposti näin:Siikacheviche
1. Leikkaa kevyesti suolautunut siika kuutioiksi.
2. Huuhtele limetti huolella ja raasta sen kuori. Purista limetistä mehu. Kuori ja hienonna punasipuli. ja valkosipulinkynnet.
2. Sekoita muut ainekset paitsi siika ja kaada seos kalapalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa yön yli.
Vinkki: Tarjoa siikacheviche alkupalapöydässä tai tortillojen täytteenä.
Lue myös Anna.fi: Näin valmistuu sitruunamarinoitu siika
Kommentoi
Kommentoi juttua: Siikacheviche