Sillimössö
Sillimössö sekoitetaan keitetyistä munista, sillistä, sipulista ja smetanasta. Tarjoa sillimössö kylmänä kuumien, keitettyjen perunoiden kanssa yöruokana tai pieninä suupaloina sikurisalaatin lehdille annosteltuna lounaan alkupalaksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Sillimössö
- 4 Islannin sillifilettä
- 4 keitettyä munaa
- 1 sipuli tai kevätsipulia
- 3 rkl ruohosipulia
- 2 dl smetanaa tai kermaviiliä
- ½ tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä kananmunat koviksi, noin 10 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori kananmunat.
2. Hienonna sillifileet, keitetyt kananmunat, sipuli tai kevätsipulin varret ja ruohosipuli. Sekoita ainekset ja lisää joukkoon smetanaa tai kermaviiliä. Mausta sillimössö ripauksella mustapippuria.
Lue myös: Kesäpöydän parhaat silliherkut – 8 parasta ohjetta!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sillimössö