Reseptit
30-60 min
20

Suklaa-kaurakeksit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2.5 dl kaurahiutaleita
2.5 dl vehnäjauhoja
1.5 dl fariinisokeria
2 tl leivinjauhetta
150 g voita

Täyte

150 g maitosuklaata
100 g Daim-rakeita
100 g mantelirouhetta
3 rkl vehnäjauhoja
2 dl kinuskia

Valmistusohje

Suklaa-kaurakeksit ovat herkullisen rapsakoita, ihanalla suklaatäytteellä kuorrutettuja leivonnaisia, jotka vievät kielen mennessään. Suklaa-kaurakeksit kannattaa valmistaa neliskanttisessa vuoassa, jolloin ne on helppo leikata kekseiksi.

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa (irtopohja)vuoka leivinpaperilla. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi ja lisää kuivien aineiden sekaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos irtopohjavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa 15 minuuttia.

2. Rouhi suklaat. Sekoita joukkoon mantelirouhe ja vehnäjauho. Lisää lopuksi kinuski ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos paistetun pohjan päälle ja paista piirasta vielä 15 minuuttia.

Resepti: Kati Kolha, Turku

Kokeile myös muita suklaisia pikkuleipäreseptejä:
Täytetyt suklaapikkuleivät
Suklaa-juustokakkupiparit
Suklaasuupalat
Ruoka.fi: Kahden suklaan keksit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suklaa-kaurakeksit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X