Suklainen vadelma-pavlovarulla
Valmistusohje
1. Vatkaa valkuaiset ja valkoviinietikka kovaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen sokeria, jonka joukkoon on sekoitettu maissitärkkelys.
2. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on paksua ja kiiltävää. Levitä tasaisesti leivinpaperoidun uunipellin päälle. Paista 175-asteisessa uunissa 12 minuuttia.
3. Nosta levy uunista ja kumoa leivinpaperiarkille, jonka päälle on ripoteltu hieman sokeria. Irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä hetki.
4. Vatkaa tuorejuusto ja kerma tasaiseksi kreemiksi. Levitä kreemi pohjaan ja rullaa levy paperin avulla kääröksi.
5. Vatkaa koristeeksi tuleva kerma vaahdoksi ja pursota rullan pinnalle. Aseta päälle vadelmat.
Keskustelu
Todella kamalan makuista, maistui vain munakkaalle suklaalla. Onkohan tuo uuni aika nyt ihan oikein testattu
Kommentoi juttua: Suklainen vadelma-pavlovarulla