suppilovahvero-savuporokeitto Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suppilovahvero-savuporokeitto

Suppilovahvero-savuporokeitto on samettinen sienikeitto, jolle poronlihalla maustettu juusto antaa täyteläistä ruokaisuutta.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6 annosta

Ainekset

Suppilovahvero-savuporokeitto

  • 1-2 sipulia tai pala purjoa
  • tilkka öljyä tai juoksevaa rasvaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 l suppilovahveroita
  • 1 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 1 ½ l vettä
  • kasvisliemikuutio tai 1 rkl fondia
  • timjamia
  • 1 Rosamunda-uuniperuna
  • 200 g savuporotuorejuustoa

Valmistusohje

Suppilovahvero-savuporokeitto valmistuu näin:

1. Silppua sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon silputtu valkosipulinkynsi ja silputut, peratut sienet. Kuullota ainekset rasvassa ja lisää mausteet, liemikuutio tai 1 rkl fondia sekä vesi ja kuutioitu peruna. Keitä puolisen tuntia.

2. Lisää joukkoon kuutioitu juusto ja soseuta ainekset.

3. Tarjoa suppilovahvero-savuporokeitto alkuruokana tai tuoreen leivän kanssa pääruokana.

Kokeile myös muita suppilovahveroreseptejä: Sienikiusaus Juustoinen suppilovahveropiirakka Suppisrösti Ruoka.fi: Suppilovahverokeitto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suppilovahvero-savuporokeitto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.