Syksyinen puolukkapiirakka
Puolukkapiirakka sopii yhtä hyvin kahvipöytään kuin jälkiruoaksi. Makua siihen tuovat graham- ja ruisjauhot, puolukoiden kirpeyttä pehmentää kermaviilitäyte.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Puolukkapiirakan pohja:
1
kananmuna
3/4
sokeria
100 g
pullomargariinia
2½ dl
vehnäjauhoja (tai 1 dl grahamjauhoja ja 1½ dl vehnäjauhoja)
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
Puolukkapiirakan täyte:
4 dl
vaniljajogurttia (tai jogurttia ja 2 tl vaniljasokeria)
2
kananmunaa
½-1 dl
sokeria (jogurtin makeudesta riippuen)
1 rkl
maissitärkkelystä
4 dl
puolukoita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Syksyinen puolukkapiirakka