Thaimaalainen kanakeitto
Thaimaalainen kanakeitto syntyy helposti ja nopeasti. Tuore korianteri viimeistelee herkullisen kookosmaitopohjaisen aasialaisen kanakeiton.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Thaimaalainen kanakeitto:
2
broilerin rintafileetä
1 prk (200 ml)
kookosmaitoa
1 rkl
punaista thai-currytahnaa
2
porkkanaa
1
vihreä paprika
6 dl
laimeaa kanalientä
1 rkl
kalakastiketta
1 levy
nuudeleita, esimerkiksi vehnä
1-2 rkl
limetinmehua
Pinnalle:
tuoretta korianteria
Keskustelu
Jos käyttää riisinuudeleita tästä saa gluteenittoman 😀
Tästä ei oikein käy varmasti ilmi, pitääkö kanarintafileet olla ensin paistettuja?
Kanafileet paloilellaan suupalan kokoiseksi ja ruskista niiden kanssa chili ja sipuli.
Kanafileet leikataan suupalan kokoiseksi ja paistetaan.kuutioi paprika,sipuli,chili paista yht.aikaa. lisää kanaliemi anna kiehua 5min. Poreillen ja lisää kookosmaito. Mauta kalakastikkeella.
Tuonne voisi myös tarkentaa milloin se loppu kookosmaito laitetaan. Näkyy vaan, että alussa 1/2 dl
Lue Pirjon ohje tehtiin kurssilla ja oli hevää nam 😉
Pyytäisin myös yhteneväisyyttä mittojen käytössä. Miksi ainesluettelossa on 200 ml, mutta ohjeessa käytetään mittaa dl, ja tosiaan, mihin loput kookosmaidosta?
Ohjeen tekijä. Oletko kokeillut itse tehdä keiittoa tuolla ohjeella?
Mitä ohjetta tässä kommentoidaan, kun ylempänä olevassa ohjeessa ei ole sipulia eikä chiliä lainkaan❓
Pirjolla taitaa nyt olla ihan muut keitot mielessä
Kommentoi juttua: Thaimaalainen kanakeitto