Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Tomaatti-fetabruschetta

Uunissa makeiksi paahtuneilla tomaateilla ja herkullisella fetajuustolevitteellä kuorrutettu bruschetta on oiva alkupala vieraille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tomaattibruschettat:

250 g terttukirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
ripaus sormisuolaa
8 maalaisleipäviipaletta
Mainos

Fetajuustolevite:

200 g fetajuustoa
100 g maustamatonta tuorejuustoa

Valmistusohje

1. Huuhtele tomaatit ja nosta terttuina uunivuokaan. Pirskota päälle oliiviöljy ja ripottele pinnalle suola. Paahda uunissa 150 asteessa 50 minuuttia. Paahda leivät paahtimessa tai kuumassa uunissa.

2. Vaahdota fetajuusto ja tuorejuusto tehosekoittimessa tasaiseksi. Voit myös haarukoida ensin fetajuuston tasaiseksi ja vatkata sen jälkeen ainekset keskenään.

3. Levitä leiville levitettä ja nostele päälle kokonaisia tomaatteja. Aateloi leivät oliiviöljyllä.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 7/18.

Rapeat bruschettat maistuvat myös näillä täytteillä:

tomaatti-basilikabruschetta

Tomaatti-basilikabruschetta

bruschettat kesäkaalipestolla

Bruschettat kesäkaalipestolla

hernebruschetta

Hernebruschettat

Anna.fi: Tomaatti-mustikkabruschettat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tomaatti-fetabruschetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X