Reseptit
Kiitos

Vesimeloni-labnehsalaatti

Vesimeloni leikataan herkiksi suikaleiksi juustohöylällä. Hieman hapan labnehjuusto sopii makean melonin makupariksi täydellisesti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vesimeloni-labnehsalaatti

1 pieni vesimeloni
2 kesäpunasipulia varsineen
1 ruukku minttua
80 g vuonankaalia
400 g Labneh-juustopalloja öljyssä
mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa 1 pieni vesimeloni neljään osaan ja leikkaa hedelmäliha kuoresta irti esimerkiksi fileerausveitsellä.

2. Höylää lohkoista pitkiä suikaleita juustohöylällä.

3. Leikkaa 2 kesäpunasipulia ohuiksi viipaleiksi. Asettele vesimelonit, 80 g vuonankaalia, 1 ruukku minttua, sipulit ja 400 g valutettua labneh-juustoa salaattikulhoon vuorotellen hieman kerroksittain juuri ennen tarjoilua. Rouhi päälle musta- pippuria myllystä.

Katso myös: Grillatut vesimelonivartaat ja minttu-jogurttikastike

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vesimeloni-labnehsalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X