Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vesimeloni-labnehsalaatti

Vesimeloni leikataan herkiksi suikaleiksi juustohöylällä. Hieman hapan libanonilainen jogurttijuusto, labneh sopii makean melonin makupariksi täydellisesti.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Vesimeloni-labnehsalaatti

  • 1 pieni vesimeloni
  • 2 kesäpunasipulia varsineen
  • 1 ruukku minttua
  • 80 g vuonankaalia
  • 400 g Labneh-juustopalloja öljyssä
  • mustapippuria

Valmistusohje

Vesimeloni-labnehsalaatti tehdään helposti näin:

1. Leikkaa 1 pieni vesimeloni neljään osaan ja leikkaa hedelmäliha kuoresta irti esimerkiksi fileerausveitsellä.

2. Höylää lohkoista pitkiä suikaleita juustohöylällä.

3. Leikkaa 2 kesäpunasipulia ohuiksi viipaleiksi. Asettele vesimelonit, 80 g vuonankaalia, 1 ruukku minttua, sipulit ja 400 g valutettua labneh-juustoa salaattikulhoon vuorotellen hieman kerroksittain juuri ennen tarjoilua. Rouhi päälle musta- pippuria myllystä.

4. Nauti vesimeloni-labnehsalaatti grilliruokien kanssa, esimerkiksi lammasvartaiden.

Vinkki: Tunnista kypsä vesimeloni 4 neuvon avulla ja nappaa parhaat vesimelonireseptit

Lue myös Anna.fi: Tee välipalaksi vesimelonia ja leipäjuustoa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vesimeloni-labnehsalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.