Vesimeloni-labnehsalaatti
Vesimeloni leikataan herkiksi suikaleiksi juustohöylällä. Hieman hapan libanonilainen jogurttijuusto, labneh sopii makean melonin makupariksi täydellisesti.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Vesimeloni-labnehsalaatti
- 1 pieni vesimeloni
- 2 kesäpunasipulia varsineen
- 1 ruukku minttua
- 80 g vuonankaalia
- 400 g Labneh-juustopalloja öljyssä
- mustapippuria
Valmistusohje
Vesimeloni-labnehsalaatti tehdään helposti näin:
1. Leikkaa 1 pieni vesimeloni neljään osaan ja leikkaa hedelmäliha kuoresta irti esimerkiksi fileerausveitsellä.
2. Höylää lohkoista pitkiä suikaleita juustohöylällä.
3. Leikkaa 2 kesäpunasipulia ohuiksi viipaleiksi. Asettele vesimelonit, 80 g vuonankaalia, 1 ruukku minttua, sipulit ja 400 g valutettua labneh-juustoa salaattikulhoon vuorotellen hieman kerroksittain juuri ennen tarjoilua. Rouhi päälle musta- pippuria myllystä.
4. Nauti vesimeloni-labnehsalaatti grilliruokien kanssa, esimerkiksi lammasvartaiden.
Vinkki: Tunnista kypsä vesimeloni 4 neuvon avulla ja nappaa parhaat vesimelonireseptit
Lue myös Anna.fi: Tee välipalaksi vesimelonia ja leipäjuustoa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vesimeloni-labnehsalaatti