Reseptit
30-60 min
Kiitos

Vihreä karviaismarmeladi

Vihreä karviaismarmeladi saa raikkautta mintunlehdistä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg vihreitä karviaismarjoja
1 dl omenamehua
2 dl ruokosokeria
2 dl mintunlehtiä
330 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

1. Perkaa karviaiset saksilla. Mittaa marjat, mehu, ruokosokeri ja silputut mintunlehdet kattilaan. Kuumenna ja keitä 15 minuuttia.

2. Soseuta seos ja kaada uudelleen kattilaan. Lisää joukkoon hillo-marmeladisokeri. Sekoita ja keitä 10 minuuttia. Anna levähtää 20 minuuttia ja tölkitä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 15/16.

Lisää herkkuja karviaisista:

Mausteiset karviaiset

Karviais-limoncellomarmeladi

Karviaiscurd

Ruoka.fi: Karviais-omenahillo

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vihreä karviaismarmeladi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X