Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vihreä karviaismarmeladi

Vihreä karviaismarmeladi saa raikkautta mintunlehdistä.

Ainekset

  • 1 kg vihreitä karviaismarjoja
  • 1 dl omenamehua
  • 2 dl ruokosokeria
  • 2 dl mintunlehtiä
  • 330 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

1. Perkaa karviaiset saksilla. Mittaa marjat, mehu, ruokosokeri ja silputut mintunlehdet kattilaan. Kuumenna ja keitä 15 minuuttia.

2. Soseuta seos ja kaada uudelleen kattilaan. Lisää joukkoon hillo-marmeladisokeri. Sekoita ja keitä 10 minuuttia. Anna levähtää 20 minuuttia ja tölkitä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 15/16.

Lisää herkkuja karviaisista:

Mausteiset karviaiset

Karviais-limoncellomarmeladi

Karviaiscurd

Ruoka.fi: Karviais-omenahillo


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vihreä karviaismarmeladi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.