Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vuohenjuusto-karpalocrostinit

Nopeat italialaiset alkupalaleivät kuorrutetaan vuohenjuustolla ja karpalohillolla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
12 annosta

Ainekset

  • ½ patonki

TÄYTE

  • 1 prk (140 g) pehmeää vuohenjuustoa
  • 1 dl karpalohilloa
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
  • ½ dl rouhittuja pistaasipähkinänsydämiä

Valmistusohje

1. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet uunissa kuumien grillivastusten alla kauniin ruskeiksi. Anna jäähtyä.

2. Levitä leiville vuohenjuusto. Nosta päälle nokare karpalohilloa. Koristele hienonnetulla mintulla ja rouhituilla pistaasipähkinöillä.

Lisää reseptejä:

Lohicrostinit Vuohenjuustobruschettat Poroleipäset Ruoka.fi: Tomaati-oliivicrostinit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vuohenjuusto-karpalocrostinit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.