Vuohenjuusto-karpalocrostinit
Nopeat italialaiset alkupalaleivät kuorrutetaan vuohenjuustolla ja karpalohillolla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Kasvis
Ainekset
- ½ patonki
TÄYTE
- 1 prk (140 g) pehmeää vuohenjuustoa
- 1 dl karpalohilloa
- 2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
- ½ dl rouhittuja pistaasipähkinänsydämiä
Valmistusohje
1. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet uunissa kuumien grillivastusten alla kauniin ruskeiksi. Anna jäähtyä.
2. Levitä leiville vuohenjuusto. Nosta päälle nokare karpalohilloa. Koristele hienonnetulla mintulla ja rouhituilla pistaasipähkinöillä.
Lisää reseptejä:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vuohenjuusto-karpalocrostinit