Reseptit
alle 30 min
10
Kiitos

Vuohenjuusto-rucolafrittatat

Muffinsipellillä paistetut vuohenjuusto-rucolafrittatat ovat alkupalapöydän ruokaisa lisuke, brunssipöydän herkku tai aamiainen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vuohenjuusto-rucolafrittatat:

8 kananmunaa
1.5 dl parmesaaniraastetta
1 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria
100 g vuohenjuustoa
kourallinen rucolasalaattia

Lisäksi:

öljyä

Valmistusohje

1. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste, kerma ja maito sekä mausteet.

2. Lorauta muffinipellin koloihin öljyä. Valuta munakasseos vuokiin. Paloittele vuohenjuusto, huuhtele ja hienonna rucolasalaatti. Nostele munakasseokseen muutama nokare vuohenjuustoa ja hieman hienonnettua rucolasalaattia.

3. Kypsennä munakkaita 200-asteisen uunin keskiosassa 10-12 minuuttia. Voit kääntää muutamaa minuuttia ennen kypsennyksen loppumista grillivastukset uunista päälle, jotta munakkaat saavat pinnalleen myös väriä. Nosta tarjolle.

Katso myös: Osaatko valmistaa munakkaan? Näin onnistut varmasti – katso 5 parasta ohjetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vuohenjuusto-rucolafrittatat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X