
Vuohenjuusto-rucolafrittatat
Muffinsipellillä paistetut vuohenjuusto-rucolafrittatat ovat alkupalapöydän ruokaisa lisuke, brunssipöydän herkku tai aamiainen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Vuohenjuusto-rucolafrittatat:
- 8 kananmunaa
- 1.5 dl parmesaaniraastetta
- 1 dl kuohukermaa
- 1 dl maitoa
- ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria
- 100 g vuohenjuustoa
- kourallinen rucolasalaattia
Lisäksi:
- öljyä
Valmistusohje
1. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste, kerma ja maito sekä mausteet.
2. Lorauta muffinipellin koloihin öljyä. Valuta munakasseos vuokiin. Paloittele vuohenjuusto, huuhtele ja hienonna rucolasalaatti. Nostele munakasseokseen muutama nokare vuohenjuustoa ja hieman hienonnettua rucolasalaattia.
3. Kypsennä munakkaita 200-asteisen uunin keskiosassa 10-12 minuuttia. Voit kääntää muutamaa minuuttia ennen kypsennyksen loppumista grillivastukset uunista päälle, jotta munakkaat saavat pinnalleen myös väriä. Nosta tarjolle.
Katso myös: Osaatko valmistaa munakkaan? Näin onnistut varmasti – katso 5 parasta ohjetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vuohenjuusto-rucolafrittatat