Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Wasabisilakat

Wasabi maustaa silakat mukavan täpäköiksi. Wasabisilakoiden aktiivinen valmistuaika on noin 30 minuuttia, mutta varaa aikaa maustumiseen seuraavasti: silakoiden liotusaikaan noin neljä tuntia, silakoiden maustumisaikaa noin vuorokausi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Wasabisilakat:

600 g silakkafileitä tai
1 kg tuoreita silakoita

Etikkaliemi:

4 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 rkl karkeaa suolaa
1 rkl sokeria

Maustekastike:

2 dl ranskankermaa
1 rkl wasabi- tai piparjuuritahnaa
1 limetin mehu
0.5 tl sokeria
0.5 tl suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Wasabisilakat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X