Halloween-juhlien hersyvän herkullinen menu – tutustu!

Halloweenin viettäminen on usein lasten mieleen, mutta myös aikuiset voivat järjestää omat juhlat. Toimivin ratkaisu aikuisten Halloween-pippaloissa on usein noutopöytä, josta jokainen voi itse käydä hakemassa pientä naposteltavaa.

Sopivia tarjottavia ovat esimerkiksi ruokaisat salaatit, suolaiset piirakat ja pienet makeat leivonnaiset. Toisin kuin lastenjuhlissa, missä ruoat tehdään usein pelottavan tai hassun näköisiksi, aikuisten kekkereissä tarjoilujen jujuna voi olla esimerkiksi tulisuus ja kurpitsan käyttö.

Chorizopiirakka

Tee paahdettua kurpitsasalaattia, joka viimeistellään herkullisella appelsiini-tahinikastikkeella. Salaatin kanssa maistuu pala chilipatonkia. Vannoutunut lihansyöjä nappaa noutopöydästä jalapenolla ja paprikalla höystettyä chorizopiirakkaa. Sipsien sijaan voit tarjoilla paahdettuja maustepähkinöitä.

Kurpitsamuffinit

Makeiksi suupaloiksi voit tehdä tummasta suklaasta chilitryffeleitä. Noutopöydän katseenvangitsijaksi sopivat kurpitsamuffinit, jotka voit koristella Halloween-teeman mukaisesti. Jos teet mieluummin yhden ison kakun usean pikkumuffinin sijaan, kannattaa kokeilla hämähäkkikakkua. Kakku saa täytteekseen kirpsakkaa lemon curd -sitruunatahnaa sekä lakritsivaahtoa.

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Halloween-juhlien hersyvän herkullinen menu – tutustu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X