Kantarellileipä
Kantarellileipä on lämpimien voileipien klassikko, joka maistuu iltapalana tai illanistujaisissa. Kermaisen pehmeä kantarellikastike hurmaa taatusti.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Kantarellileipä
- 8 paahtoleipäviipaleita
pinnalle:
- 1 l kantarelleja
- 4 kevätsipulia
- 1 rkl voita
- ¼ tl valkopippuria
- 2 tl soijakastiketta
- 1 dl kermaa
Valmistusohje
Kantarellileipä tehdään näin helposti:
- Puhdista kantarellit ja paloittele ne. Silppua sipuli. Kuullota sienet ja sipulit voissa.
- Lisää joukkoon mausteet ja kerma, keitä kantarellikastiketta kokoon. Jaa seos paahtoleipäviipaleille.
- Nauti kantarellileivät iltapalana tai vaikkapa rapujuhlien herkkuna.
Vinkki: Kaipaatko lisää kantarellireseptejä? Kokosimme yhteen parhaat kantarellireseptit – perinteiset ohjeet ja uudet ideat
Lue myös Anna.fi: Kantarelli-lohileivät
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kantarellileipä