Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kantarellileipä

Kantarellileipä on lämpimien voileipien klassikko, joka maistuu iltapalana tai illanistujaisissa. Kermaisen pehmeä kantarellikastike hurmaa taatusti.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kantarellileipä

  • 8 paahtoleipäviipaleita

pinnalle:

  • 1 l kantarelleja
  • 4 kevätsipulia
  • 1 rkl voita
  • ¼ tl valkopippuria
  • 2 tl soijakastiketta
  • 1 dl kermaa

Valmistusohje

Kantarellileipä tehdään näin helposti:

  1. Puhdista kantarellit ja paloittele ne. Silppua sipuli. Kuullota sienet ja sipulit voissa.
  2. Lisää joukkoon mausteet ja kerma, keitä kantarellikastiketta kokoon. Jaa seos paahtoleipäviipaleille.
  3. Nauti kantarellileivät iltapalana tai vaikkapa rapujuhlien herkkuna.

Vinkki: Kaipaatko lisää kantarellireseptejä? Kokosimme yhteen parhaat kantarellireseptit – perinteiset ohjeet ja uudet ideat

Lue myös Anna.fi: Kantarelli-lohileivät


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kantarellileipä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.