Rahkaohukaiset ilman munaa

Rahkaohukaiset ilman munaa 

60
min
1
30-60 min
  • 1
  • 1

Ainekset

3 dl maitoa
1 dl maitorahkaa
2 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
0.3 tl suolaa

paistamiseen:

margariinia, voita tai öljyä

Valmistusohje

  1. Sekoita aineet keskenään.
  2. Anna taikinan turvota noin tunnin ennen paistamista. Kuumenna rasvaa ohukaispannulla ja paista taikinasta ohukaisia.
  • Tarjoa jälkiruoaksi tai välipalaksi. Voit lisätä taikinaan porkkanaraastetta ja mausteyrttejä, niin saat maukkaita evääksi sopivia lettusia.
  • Käytä vähälaktoosisiin rahkaohukaisiin Hyla-maitoa ja Hyla- maitorahkaa.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
17.10.2007
Kotiliesi
  • 1