Sillimössö

Sillimössö 

30
min
10 annosta
alle 30 min

Ainekset

4 Islannin sillifilettä
4-5 keitettyä munaa
sipulia ja kevätsipulia
ruohosipulia
smetanaa tai kermaviiliä

Valmistusohje

Sillimössö sekoitetaan keitetyistä munista, sillistä, sipulista ja smetanasta. Tarjoa sillimössö kylmänä kuumien, keitettyjen perunoiden kanssa yöruokana tai pieninä suupaloina sikurisalaatin lehdille annosteltuna lounaan alkupalaksi.

1. Keitä kananmunat koviksi. Jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori kananmunat.

2. Hienonna sillifileet, keitetyt kananmunat, sipuli, kevätsipulin varret ja ruohosipuli. Sekoita ainekset ja lisää joukkoon smetanaa tai kermaviiliä.

Kuva: Tommi Tuomi/OM-arkisto

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
23.10.2007
Kotiliesi