Reseptit

Sitruunainen kukkakaali

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 keskikokoinen kukkakaali
  • vettä, suolaa
  • 0.5 dl silputtua persiljaa
  • 0.8 dl sitruunaöljyä
  • puolen sitruunan mehu
  • ripaus suolaa ja sokeria
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Sitruunainen kukkakaali
  1. Keitä tai höyrytä kukkakaalin kukinnot juuri ja juuri kypsiksi.
  2. Sekoita mausteet ja persiljasilppu öljyyn. Kaada seos kukkakaaleille ja tarjoa heti tai jääkaapissa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään maustuneena. Tarjoa esim. marinoidun possun kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sitruunainen kukkakaali

Sinun täytyy kommentoidaksesi.