Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rosmariinibroileri

Rosmariinibroileri syntyy broilerinfileistä ja saa makua valkosipulista ja rosmariinista. Broilerinfileet saavat tässä reseptissä hautua kypsäksi valkoviinissä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
3  annosta

Ainekset

Rosmariinibroileri

  • 1-3 broilerin rintafileetä
  • nokare voita
  • 1 tl kuivattua tai tuoretta
  • (valkosipulinkynsiä)
  • merisuolaa myllystä
  • valkopippuria myllystä
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • (puolikas kanaliemikuutio)
  • 1 tl kuivattua tai tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

Rosmariinibroileri valmistuu helposti näin:

  1. Ruskista broilerinfileet voissa, valurautapannussa. Jos pidät valkosipulista, voit lisätä joukkoon muutaman kynnen.
  2. Miedonna lieden lämpöä. Lisää mausteet ja viini. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Tarjoa rosmariinibroileri  esimerkiksi parsarisoton ja vihreän salaatin kanssa.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Lyonin kana


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rosmariinibroileri

Sinun täytyy kommentoidaksesi.