Jauhelihakebakot
Jauhelihakepakot maistuvat vastagrillattuina vaikka saunaillan päätteeksi. Tarjoa jauhelihakebakot grillattujen kasvisten ja tuoreen leivän kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kevyt
- Maidoton
Ainekset
Jauhelihakebakot
- 500 g jauhelihaa
- hienonnettua valkopippuria
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 rkl valkosipuliöljyä
Valmistusohje
Jauhelihakebakot valmistuvat näin helposti:
- Sekoita pippuri ja soijakastike jauhelihan joukkoon.
- Muovaa liha sukkulanmuotoisiksi paloiksi.
- Pujota liha grillitikkuihin ja sivele valkosipuliöljyllä.
- Kypsennä jauhelihakebakoita grillissä 10-15 minuuttia.
- Tarjoa jauhelihakebakot grillattujen kasvisten ja tuoreen leivän kanssa.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Tsukune – japanilaiset broileripyörykät grillivartaissa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Jauhelihakebakot