Piparjuurisilli
Piparjuurisilli maistuu joulun kalapöydässä muiden kalaherkkujen ja saarsitolaisleivän kaverina. Raastettu piparjuuri on kalan kaverina ihanaa.
- Gluteeniton
Ainekset
Piparjuurisilli
- 2 rasvasilliä
kastike:
- 2 dl kermaviiliä
- 2 rkl etikkapunajuurten säilöntälientä
- 1 rkl raastettua piparjuurta
- ripaus sokeria
- 1 tl etikkaa
Valmistusohje
Piparjuurisilli tehdään helposti näin:
- Perkaa sillit ja saksi fileet viipaleiksi. Sekoita kastikeainekset ja sekoita sillipalojen joukkoon.
Lue myös: Joulukalat – parhaat ohjeet joulun kalapöytään
Lue myös Anna.fi/ruoka: Raikas sillikaviaari
Kommentoi
Kommentoi juttua: Piparjuurisilli