Mustaherukkamarinoidut punasipulit
Mustaherukkamarinoidut punasipulit sopivat monenlaisten liharuokien kumppaniksi.
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g punasipuleita
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 ½ dl laimennettua mustaherukkamehua
- 1 ½ dl punaviinietikkaa
- 1 ½ dl sokeria
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Kuori punasipulit ja viipaloi ohuenohuiksi renkaiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Nostele sipulit kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin.
2. Kiehauta kattilassa mehu, etikka, sokeri ja suola. Kaada kuuma liemi sipuleiden päälle. Peitä kannella ja anna jäähtyä. Nosta viileään.
Kokeile myös muita sipulisäilykkeita: Punasipulihillo Punasipulisiirappi Balsamicosipulit Ruoka.fi: Punasipulihilloke
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mustaherukkamarinoidut punasipulit