Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatti
Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatissa juustona voi mainiosti käyttää fetaa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 6 pientä kesäkurpitsaa
- 2 syöntikypsää avokadoa
Kastike
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- ½ dl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl suolaa
- ½ rkl sokeria
Lisäksi
- 100 g fetajuustoa
- sormisuolaa
- ½ dl silputtua korianteria
Valmistusohje
1. Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin viipaleiksi ja grillaa niitä joko grillissä tai uunin grillivastusten alla 10–12 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi.
2. Sekoita oliviiöljy, balsamico, suola ja sokeri seokseksi ravistamalla.
3. Viipaloi avokadot ja asettele ja kesäkurpitsaviipaleiden kanssa tarjoiluvadille. Ripottele päälle sormisuolaa ja salaattikastiketta. Koristele salaattijuustolla ja silputulla korianterilla.
Lisää reseptejä:
Pähkinäinen kesäkurpitsasalaatti Ruoka.fi: Salaatti paahdetuista kasviksista
Kommentoi
Kommentoi juttua: Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatti