Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Punainen karviaismarjahillo

Punaiset karviaiset maustetaan aniksella tai kardemummalla ja kanelilla.

Ainekset

  • 250 g punaisia karviaismarjoja
  • 1 dl ruokosokeria
  • ½ dl konjakkia
  • kanelitanko
  • 3 tähtianista
  • 2 dl hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

1.Perkaa karviaiset saksilla. Mittaa marjat, ruokosokeri, konjakki ja mausteet kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia.

2. Poista kokonaiset mausteet ja lisää joukkoon hillo-marmeladisokeri. Sekoita ja keitä noin 10 minuttia. Anna levähtää 20 minuuttia ja tölkitä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 15/16.

Lisää herkkuja karviaisesta:

Karviais-banaanihillo

karviaismarmeladi

Karviaismarmeladi 

Karviaishyytelö

Ruoka.fi: Karviaischutney


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punainen karviaismarjahillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.