Kulttuuri

Kotilieden klassikkotarinoita voi nyt myös kuunnella – tutustu Kotilieden kahvihetki -podcast-sarjaan!

Kotilieden unohtumattomia tarinoita voi nyt kuunnella myös podcasteina. Ota kuppi kahvia tai teetä, paina play-nappulaa ja rentoudu Kotilieden parhaiden tarinoiden parissa!

Kotilieden kahvihetki -podcast-sarjassa Kotilieden toimittajat lukevat kuunnelmiksi Kotiliedessä ilmestyneitä, unohtumattomia tarinoita.

Kotilieden kahvihetki podcast

Sarjassa on ilmestynyt nyt viisi jaksoa, jotka kaikki voi kuunnella maksutta joko Kotiliesi.fi:ssä, Spotifyssä tai Applen laitteilla iTunesin kautta.

Voit myös ladata jaksot omalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, jolloin voit kuunnella niitä myös silloin, kun et ole internetyhteyden päässä.

Lue myös: Yksinkertaiset ohjeet vasta-alkajalle: Näin lataat ja kuuntelet podcasteja

Ketkä olivat Pohjanmaan lapsiorjia? Entä millainen oli Juicen lapsuus?

Kotilieden kahvihetki -podcast-sarjan ensimmäisissä jaksoissa sukelletaan niin historiaan, koskettaviin ihmiskohtaloihin kuin julkisuudesta tuttujen henkilöiden sielunelämäänkin.

Toimittaja Essi Salosen jutussa Pohjanmaan lapsiorjista kerrotaan Esa Karhun koskettava tarina isovihan ajoilta. Essi löysi haastateltavakseen Venäjälle lapsiorjaksi kaapatun Esan jälkeläisen, eläkkeellä olevan opettajan Matti Loukolan.

Miten ihmeessä Matti sai vasta armeijaikäisenä tietää sukunsa tragediasta? Se selviää kuuntelemalla tai lukemalla juttu.

Kuuntele juttu Pohjanmaan orjista: Pohjalainen opettaja sai tietää olevansa orjan jälkeläinen: ”Venäläisten viemä Esa on suvun suurmies”

Toimittaja Eeva-Helena Laurinsalon jutussa kurkistetaan rocklegenda Juicen elämään aina lapsuudesta viimeisiin hetkiin. Miksi viina vei tuon superlahjakkaan muusikon?

Jutussa Juicen ystävä Mikko Alatalo muistelee ystävysten yhteisiä hetkiä.

Kuuntele Juicen tarina: Tunnetko Juice Leskisen traagisen tarinan? Ujosta savolaispojasta kasvoi rakastettu muusikko, jolla oli kurja loppu

Toimittaja Riikka Lehtovaara tapasi ex-poliitikon, nykyisen viestintäkonsultin Mikael Jungnerin ja haastatteli häntä rakkaudesta. Sarjarakastajaksikin kutsutulta mieheltä kysytään kuulemma usein parisuhdeneuvoja.

Riikka halusi tietää, mitä Jungner oikein ajattelee rakkaudesta ja parisuhteista.

Kuuntele Mikael Jungnerin haastattelu: Mikael Jungner paljastaa parhaat parisuhdeneuvonsa: ”Rakastumiseen tarvitaan kolme asiaa”

Toimittaja Else Turunen on erikoistunut koskettavien ihmiskohtaloiden kertomiseen. Nelikymppinen Milla Lindh on kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti – ja kuurosokea. Millaista on arki perheessä, jossa äiti ei näe eikä kuule?

Kuuntele Millan tarina: Millaista on elää ilman näkö- ja kuuloaistia? Nelikymppinen Milla on kolmen lapsen yksinhuoltaja ja kuurosokea

Elsen toisessa jutussa tavataan kuusikymppinen Risto, joka uskalsi kertoa homoseksuaalisuudestaan vasta keski-ikäisenä. Hän sairastui kumppaniltaan saamaansa hiviin ja koki myös lähisuhdeväkivaltaa. Nyt Risto opettelee olemaan vahva.

Kuuntele Riston tarina: Risto tuli kaapista nelikymppisenä, sai rakkaaltaan hivin ja koki väkivaltaa: ”Opettelen yhä olemaan vahva”

Kotilieden podcast-jaksot yhdessä paikassa

Jatkossa löydät kaikki Kotilieden podcast-jaksot yhdeltä sivulta: Kotilieden podcastit

Onko mielessäsi jokin lukemasi Kotilieden unohtumaton tarina, jonka haluaisit kuulla podcastina? Kerro se meille jättämällä alle kommentti!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kotilieden klassikkotarinoita voi nyt myös kuunnella – tutustu Kotilieden kahvihetki -podcast-sarjaan!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.