Kulttuuri

Murhia, komediaa ja ihmissuhdedraamaa: Nämä ovat parhaat ranskankieliset Netflix-sarjat kieltenopiskeluun!

Kammottavia murhia, kuivaa huuumoria ja hulvattomia ihmissuhdekuvioita. Näistä elementeistä on tehty parhaat ranskankieliset Netflix-sarjat!

Netflixissä on suuri määrä laadukkaita ranskankielisiä sarjoja. Listasimme seitsemän kiinnostavinta. Nämä ovat parhaat ranskankieliset Netflix-sarjat kielenopiskeluun!

Mikäli vieraskieliset sarjat kiinnostavat, ota talteen myös vinkkimme parhaisiin espanjan- ja saksankielisiin Netflix-sarjoihin!

Lue myös: Ranskalaispariskunnan elämänmuutos: Pariisista Posiolle matkailuyrittäjiksi

Parhaat ranskankieliset Netflix-sarjat

Agentit (2015–)

3 kautta, K-13

Pariisilaisessa agentuuritoimistossa riittää vilskettä ja draamaa, kun näyttelijöiden agentit yrittävät löytää heille sopivia rooleja elokuvista ja sarjoista ja auttaa heitä rakentamaan uraa. Vastineeksi agentit saavat 10 prosenttia näyttelijän palkkiosta.

Kun agentuurin perustaja nielaisee ampiaisen ja kuolee, työntekijät joutuvat luovimaan myös taloudellisten haasteiden keskellä. Elokuvamaailman glamourin kulisseissa sähköistyvät myös agenttien väliset jännitteet, kun kilpailu rooleista käy kovana ja suhteet kukoistavat ja rakoilevat.

Sydämen suunnitelma (2018–)

1 kausi, K-13

Romanttinen draama Elsasta, joka on kadottanut elämänsä suunnan erottuaan poikaystävästään kaksi vuotta aikaisemmin. Kun hän saa kuulla, että ex-poikaystävä on menossa naimisiin uuden kumppaninsa kanssa, hän syöksyy syvälle elämän pohjamutiin.

Elsan parhaat ystävät päättävät piristää Elsaa. Pian Elsa tapaakin Julianin, joka vaikuttaa hieman liiankin täydelliseltä. Millainen tulevaisuus parilla voi olla edessään, kun Elsan ystävät ovat palkanneet miehen hurmaamaan Elsan ja antamaan hänelle itseluottamusta miesten suhteen?

Posketon komedia tarkastelee pariisilaisten nuorten aikuisten suhdesotkuja hersyvällä otteella.

A Very Secret Service (2015–)

2 kautta, K-13

Kylmä sota riehuu 1960-luvulla ja nokkela André Merlaux palkataan harjoittelijaksi Ranskan salaiseen tiedustelupalveluun. Rutkasti kuivaa huumoria viljelevä komediasarja sisältää vakoojia, soluttautujia ja arjen kömmähdyksiä.

Tapahtumia rytmittävät todelliset historialliset tapahtumat, eikä romansseistakaan ole pulaa, kun André iskee silmänsä hemaisevaan Sophieen, joka kuitenkin paljastuu Andrén esimiehen tyttäreksi. Onko suhde tuomittu tuhoon?

Lue myös: Parhaat Netflix-sarjat – Näihin sarjoihin haluat koukuttua juuri nyt!

Tauko (2016–)

2 kautta, K-16

Rankankielisessä belgialaissarjassa komisario Yoann Peeters palaa vaimonsa kuoleman jälkeen synnyinseuduilleen tyttärensä kanssa. Kun paikallisen 19-vuotiaan jalkapalloilijan ruumis löydetään Semois-joesta, Peetersiä pyydetään tutkimaan tapausta.

Hyytävästä rikossarjasta on ilmestynyt kaksi tuotantokautta. Kumpikin kausi keskittyy yhden häiritsevän rikostapauksen tutkimuksiin.

La Mante (2017)

1 kausi, K-16

1990-luvulla Jeanne Deber murhasi joukon ihmisiä. Ranskalaiset oppivat tuntemaan hänet Rukoilijasirkka-sarjamurhaajana. 25 vuotta myöhemmin kolme ihmistä löydetään kuolleena lähellä Pariisia. Murhien tunnusmerkit vastaavat Rukoilijasirkan aikoinaan tekemiä murhia, ja poliisi epäilee, että joku on alkanut kopioida kuuluisan murhaajan tekosia.

Vankilassa tuomiotaan istuva Jeanne Deber lupautuu auttamaan rikoksen selvittämisessä, mikäli saa työskennellä tapauksen parissa poliisipoikansa kanssa. Onko pojalla muita vaihtoehtoja kuin ottaa tiimiinsä hullu äiti, kun psykopaatti on vapaana?

Osmosis (2019–)

1 kausi, K-13

Jos voisit nielaista pillerin, joka auttaa löytämään sielunkumppanisi, tarttuisitko tilaisuuteen? Sisarukset Esther ja Paul Vanhove ovat kehittäneet uuden ajan deittisovelluksen: ilmplantin, joka saattaa mullistaa parisuhteen ja kumppanin etsinnän. He värväävät joukon nuoria testaamaan keksintöään, mutta pian ilmenee, etteivät implantit toimikaan aivan siten, miten niiden pitäisi…

Koukuttava scifi-sarja on pakollista katsottavaa jokaiselle Black Mirror -fanille!

Katvealue (2017–)

2 kautta, K-16

Syrjäisellä vuoristoseudulla sijaitsevassa Villefranchen kylässä puhelimet eivät toimi ja murhia tehdään kuusi kertaa enemmän kuin muualla Ranskassa. Kun nuoren naisen ruumis löydetään puusta roikkumasta, syyttäjä Frank Siriani saapuu kylään auttamaan paikallista poliisia.

Jännitteet tiivistyvät, sillä pormestarin tytär on kadonnut vain hieman aiemmin. Mikä pahuus piilottelee kylässä metsien ympärillä?

Mitkä ovat sinun mielestäsi parhaat ranskankieliset Netflix-sarjat? Kerro kommenteissa!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Murhia, komediaa ja ihmissuhdedraamaa: Nämä ovat parhaat ranskankieliset Netflix-sarjat kieltenopiskeluun!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.