Juhlat

Ihanimmat joululahjat: Nämä lahjat ehdit hankkia vielä viime tipassa

Tee itse joululahja tai anna ikimuistoinen aineeton joululahja. Tältä listalta löytyy sopiva joululahja jokaiselle!

Onko joululahjat vielä hankkimatta? Ei huolta! Kokosimme yhteen täydellisen listan asioista, jotka ehdit vielä hankkia joululahjapakettiin!

Lue myös: Kamalimmat joululahjat koettelevat huumoriakin – vältä näitä!

Aineettomat joululahjat

Joulun 2018 trendikkäimmät joululahjat ovat aineettomia. Yhä useampi aikuinen ei halua lisää tavaraa kotiinsa, joten pukinkonttiin voi sujauttaa esimerkiksi hemmottelu- tai elämyslahjakortin. Ota talteen kaikki vinkit aineettomiin joululahjoihin Kotilieden jutusta.

Myös lapselle voi antaa ikimuistoisen aineettoman joululahjan. Museoretki, päivä aktiviteettipuistossa tai teatteri-ilta ovat lahjoja, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa!

Lue myös: Aineeton joululahja lapselle – Poimi talteen yli 40 hauskaa ideaa!

aineeton joululahja, joululahja, aineettomat joululahjat

Ilmaiset joululahjat

Joululahjan ei tarvitse kuormittaa kukkaroa eikä ympäristöä, sillä ilmainen second hand -lahja ja aineeton lahja ilahduttavat yhtä lailla kuin tavaralahjakin. Ilmaisiin lahjoihin lukeutuvat muun muassa oman avun antaminen lahjaksi sekä perintöesineen luovuttaminen seuraavalle sukupolvelle. Katso kaikki vinkit ilmaisiin joululahjoihin Kotilieden koosteesta.

Helpot tee itse -joululahjat

Vielä ehtii! Nämä joululahjat teet itse käden käänteessä, ja ne valmistuvat vielä ennen joulua. Ilahtuisiko lahjansaaja jalkakylpysuolasta tai huulirasvasta? Käsityöihminen ehtii myös taiteilla tyylikkään huovutetun solmutyynyn tai näyttävät pitsikorvakorut.

Lue myös: Diy-kosmetiikka: 4 x täydellinen itse tehty lahja!

Joululahjat kosmetiikan ja hemmottelun ystävälle

Täydellinen joululahja siskolle tai äidille on aamutakki, vartalokuorinta tai hajuvesi. Kotiliesi kokosi yhteen 24 joululahjaideaa kosmetiikan ystävälle. Poimi talteen ihanat lahjat rentouttavaan jouluun!

Syötävät joululahjat, joululahjavinkit herkkusuulle

Joulun ihanat ruokalahjat

Herkkusuu ilahtuu itse tehdyistä, suussa sulavista ruokalahjoista! Hauska idea on antaa lahjansaajalle astia, johon ruokalahja on valmiiksi tehty. Miltä kuulostaisi esimerkiksi uunivuoka, johon valmistettu taatelikakku tai valurautapannullinen pataleipää? Myös itse tehty suklaalevy, nutella-tryffelit ja mausteinen joulugranola ilahduttavat pukinkontissa.

Lue myös: Anna joululahjaksi tryffeleitä, granolaa, nutellaa, hilloja – 8 helppoa ja herkullista ohjetta

Joulun ihanat kirjalahjat

Suomalaiset rakastavat kirjalahjoja, ja kirjasyksy 2018 onkin hellinyt kaikenlaisen kirjallisuuden ystäviä upeilla uutuuksilla! Aikuinen ilahtuu esimerkiksi Katja Ketun Rose on poissa -kirjasta tai Mia Kankimäen Naiset, joita ajattelen öisin -teoksesta. Poimi talteen kaikki kirjavinkit Kotilieden joululahjakirjakoosteesta.

Alakoululaiselle pakettiin kannattaa piilottaa jokin Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirja -sarjan osa tai Timo Parvelan ja Bjørn Sortlandin Kepler62-sarjan kirja. Yläkoululaiselle tai lukiolaiselle sopii Siiri Enorannan Tuhatkuolevan kirous tai Sarah Crossanin Yksi.

Lue myös: Eikö lapsi tai nuori lue? Asiantuntijan 14 kirjavinkkiä, jotka saavat lapsen tai nuoren lukemaan

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ihanimmat joululahjat: Nämä lahjat ehdit hankkia vielä viime tipassa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.