Juhlat

Järjestä onnistuneet halloween-juhlat – reseptit, koristeet ja asut

Kokosimme kaikki, mitä tarvitset onnistuneiden halloween-juhlien järjestämiseen. Tänä vuonna halloween-koristeet, -asut ja -reseptit jäävät takuulla juhlijoiden mieleen!

Pimeä syksy saa hetkellisen piristysruiskeen, kun halloween-juhlat pyörähtävät käyntiin. Halloween on kokonaisvaltainen juhla, johon koti ja ruoat koristellaan ja itse juhlijatkin koristautuvat asiaankuuluvin koristein.

Tämä juttu auttaa sinua valmistautumaan juhliin, olit sitten juhlien järjestäjä tai kutsuttu halloween-juhliin.

Lue myös: Milloin on halloween? Oikea juhlapäivä vuonna 2018, 2019 ja 2020

Halloween-koristeet ja kurpitsalyhty luovat tunnelmaa

Kurpitsalyhdyn kaiverrus voi kuulostaa työläältä, mutta hyvän veitsen ja ohjeen avulla kurpitsalyhdyn askartelu sujuu aloittelijaltakin. Lue teko-ohjeet ja katso videolta, kuinka kurpitsalyhdyn kaiverrus tehdään.

Iso kurpitsalyhty kruunaa halloween-juhlat.

Miltä kuulostaa ananaksesta tai vesimelonista kaiverrettu lyhty? Keräsimme viisi vaihtoehtoa kurpitsalyhdylle, jos kurpitsan kaivertaminen ei innosta. Ananaslyhty, vesimelonilyhty ja muut eri vihanneksista ja hedelmistä kaiverretut halloween-lyhdyt tuovat halloweeniin hauskaa vaihtelua.

Halloween-koristeet viimeistelevät halloween-juhlat. Kokosimme kymmenen edullista ideaa, jotka toteutat nopeasti ja helposti itse, vaikka juhlat kolkuttelisivat jo ovella.

Lue myös: Askartele halloween-kortit

Halloween-asu kuuluu asiaan

Viime hetken helpot ja edulliset lasten halloween-asut syntyvät vähällä vaivalla. Kokosimme kymmenen asuideaa, jotka teet itse käden käänteessä. Nämä halloween-asut sopivat isommille ja pienemmille lapsille.

Halloween-juhlia varten tarvitaan ideoita halloween-asuun.

Halloween-juhliin myös aikuiset saavat pukeutua. Helppo halloween-asu pelastaa viime hetken asukriiseiltä. Kokosimme ideoita nopeasti, helposti ja edullisesti syntyviin asuihin. Mihin näistä pukeudut halloweenina?

Lue myös: Halpa halloween juhla!

Mitä olisivat halloween-juhlat ilman ruokaa?

Halloweenina on lupa leikkiä ruoalla ja juomalla. Tässä kolme hurjaakin hurjempaa halloween-drinkin ohjetta: yksi aikuiseen makuun, yksi lasten lemppari ja yksi supertrendikäs alkoholiton mocktail. Poimi myös koristeluvinkit, joilla tuunaat juomat helposti teemaan sopiviksi.

Halloween-drinkki on sopii teemaan, sillä se on oranssi.

Halloween-juhlat on hyvä tilaisuus päästää luovuus valloilleen. Jos inspiraatio ei kolkuttele ovella, kokosimme avuksesi viisi helppoa ja nopeasti toteutettavaa ruokaideaa halloween-juhliin. Osa ideoista käy jopa ohjelmanumeroista lastenjuhlissa.

Lue myös: Kurpitsakakku, kummitustikkarit, paholaisenkastike… Ruokabloggaajien hurjat halloween-ideat!

Halloweenin aikaan kakkukin näyttää hurjalta, mutta sen lakritsinen täyte maistuu pehmeän makealta. Tee kakun päälle tuleva hämähäkki valmiiksi vähintään kaksi päivää ennen kakun tarjoamista, jotta osat ehtivät kovettua. Katso halloween-kakun ohje.

halloween-kakku

Halloweenin parhaat makeiset ja leivonnaiset saavat veden kielelle. Syksyn synkimmissä juhlissa nautitaan perinteisesti kurpitsaisista herkuista, mutta tarjoilupöytää täydennetään myös uusilla ideoilla. Suussa sulavat makeiset, muffinit ja kakut saavat vieraiden makunystyrät hyrräämään.

Lue myös: Lasten halloween-menu – kurpitsaa ja karkkia

Kommentoi

Kommentoi juttua: Järjestä onnistuneet halloween-juhlat – reseptit, koristeet ja asut

Kirsikka13

Ihania jouluisia juttuja

Sinun täytyy kommentoidaksesi.