Punaiset tulppaanit sopivat kauniisti joulukimppuun – yhdistä ne havunoksiin

Punaiset tulppaanit tuovat vaihtelua ja pehmeyttä havujen rinnalla joulukimppuihin. Havut saavat punaiset tulppaanikukat hehkumaan.

Punaiset tulppaanit tuovat vaihtelua joulukukkakimppuihin. Niiden sesonki alkaa jo marraskuussa, joten valikoimaa riittää loppuvuoden kukkaideoihin. Tulppaanit sopivat hyvin leikkokukka-asetelmiin, mutta kokeile myös jotain uutta – tulppaanit yhdessä havujen kanssa voi nostaa kranssiksi naulakkoon roikkumaan.

Tulppaanit ja havut sopivat jouluiseen kukkakimppuun

Punainen on joulun ehdoton ykkösväri! Tehosta vaikutelmaa ja yhdistä leikkokukka-asetelmassa tulppaaneja ja näyttäviä ritarinkukkia. Käytä vihreydeksi havuja, kuten esimerkiksi männynoksia. Kuivat oksat ja ruskettuneet heinät luovat kimppuun rentoa tunnelmaa ja korostavat kukkien kauneutta. Asetelma on tehty kanaverkosta tehdyn kukkatuen avulla.

Lue myös: Miten tulppaanit saa säilymään kauniina pitkään? Yksi kikka on ylitse muiden

Punaiset tulppaanit yhdessä havunoksien kanssa muodostavat rennon ja luonnollisen kimpun. Kimpussa on käytetty tulppaanin lisäksi ritarinkukkaa.

Punaiset tulppaanit yhdessä havunoksien kanssa muodostavat rennon ja luonnollisen kimpun. Kimpussa on käytetty tulppaanin lisäksi ritarinkukkaa.

Joulun helpoin koriste: punaiset tulppaanit ja havuja

Mitä jos joulukimpun laittaisikin roikkumaan ylösalaisin? Kimppu havuja ja tulppaaneja yhdessä sopii ajamaan kranssin asemaa. Tulppaani kestää kauneimpana pisimpään, kun valitset kranssiin tiukasti nupullaan olevia kukkia.

Käytä havuina esimerkiksi tuijaa, tuiviota ja mäntyä, jos käytät kranssia sisätiloissa. Ne eivät varise kuusen tavoin.

Lue myös: Joulunpunaisia leikkotulppaaneja pikkujouluksi?

Punaiset tulppaanit ja havut saavat tänä jouluna roikkua alassuin.

Modernissa kranssikimpussa tulppaanit ja havut saavat roikkua alassuin.

Juttu on julkaistu Kotiliedessä 22/20.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Punaiset tulppaanit sopivat kauniisti joulukimppuun – yhdistä ne havunoksiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X