Sisustus Tilaajille

Kuvataiteilija Maaritin 100-vuotiaassa kodissa saa olla runsasta ja kaaosta: "Meidän perheellä on hyvä kasojen sietokyky"

Maarit ja Tero remontoivat mahdollisimman vähän, jotta eivät hukkaisi ajan patinaa. Remontissa lähinnä töpöteltiin maalia seiniin. Jälkikäteen he pitävät virheenä jopa lattialistojen vaihtamista.

Astuessa tähän erityisen visuaaliseen kotiin, tulee hetkessä tunne kuin olisi ranskalaisessa linnassa. Talo sijaitsee Etelä-Ranskan sijaan Helsingin Kruununhaassa ja se on rakennettu vuonna 1906.

Asunnossa asuu kuvataiteilija Maarit Myllynen perheineen. Kodin entinen omistaja, vanha rouva, oli asunut asunnossa kauan ja testamentannut kotinsa Pelastusarmeijalle, jolta Maarit sen osti puolisonsa Tero Ruutuvaaran kanssa. Kaikki oli 70-lukulaista ja alkuperäisessä kunnossa. Uusille asukkaille tämä oli juuri heidänlaisensa unelma.

Lue myös: Meeri Koutaniemi ja Sami Yaffa esittelevät upean kotinsa, joka on täynnä taidetta: ”Olemme todella kotikeskeisiä”

Kaupanteon jälkeen alkoi remontoiminen, mikä tarkoitti lähinnä kerrosten kuorimista. Muovimattoa oli monta kerrosta ja se jatkui keittiössä jopa seinille, yläkaappeihin saakka. Muovimatot ja valtava määrä nauloja revittiin irti.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kuvataiteilija Maaritin 100-vuotiaassa kodissa saa olla runsasta ja kaaosta: "Meidän perheellä on hyvä kasojen sietokyky"

Sinun täytyy kommentoidaksesi.