Argentiinalainen Chimichurri-kastike
Chimichurri-kastiketta syödään yleensä argentiinalaisissa grillijuhlissa lihan ja grillatun maissin kanssa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Chimichurrikastike:
1/2 dl
hienonnettuja valkosipulin kynsiä
3
laakerinlehteä
1 rkl
Provencen yrttiseosta
1/2 dl
tuoretta hienonnettua timjamia
1/2 dl
tuoretta hienonnettua basilikaa
1 dl
tuoretta hienonnettua persiljaa
1 rkl
sormisuolaa
1 tl
mustapippuria
1 rkl
makeaa chilikastiketta
1 rkl
hienonnettua punaista chiliä
2 dl
oliiviöljyä
3/4 dl
balsamiviinietikkaa
1 dl
kiehuvaa vettä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Argentiinalainen Chimichurri-kastike