Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Argentiinalainen Chimichurri-kastike

Chimichurri-kastiketta syödään yleensä argentiinalaisissa grillijuhlissa lihan ja grillatun maissin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Chimichurrikastike:

1/2 dl hienonnettuja valkosipulin kynsiä
3 laakerinlehteä
1 rkl Provencen yrttiseosta
1/2 dl tuoretta hienonnettua timjamia
1/2 dl tuoretta hienonnettua basilikaa
1 dl tuoretta hienonnettua persiljaa
1 rkl sormisuolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl hienonnettua punaista chiliä
2 dl oliiviöljyä
3/4 dl balsamiviinietikkaa
1 dl kiehuvaa vettä

Valmistusohje

1. Hienonna valkosipuli ja tuoreyrtit.

2. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen tölkkiin tai pulloon. Ravista ainekset sekaisin. Jätä jääkaappiin tekeytymään vuorokaudeksi. Kastike säilyy jääkaapissa viikon.

Lisää reseptejä:

Grillikastike
Tomaattichutney
Ruoka.fi:  Sekoita ja tarjoa – 4 näppärää kastiketta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Argentiinalainen Chimichurri-kastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X