berliininmunkit
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Berliininmunkit 

Berlii­ninmunkit voi tehdä kahdella eri tyylillä. Nämä pitkulaisen malliset täy­tetään hillolla ja kermavaah­dolla. Pintaa koristaa vaaleanpunai­nen sokerikuor­rutus.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Berliininmunkit, taikina

25 g tuorehiivaa
2 1/2 dl maitoa
1 dl sokeria
noin 8 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1/2 tl suolaa
1/2 rkl kardemummaa
75 g voita tai margariinia sulatettuna

Berliininmunkit, paistaminen

1 l rypsiöljyä

Berliininmunkit,, kuorrutus

4 dl tomusokeria
2 tippaa punaista elintarvikeväriä
noin 2 rkl vettä

Berliininmunkit,, täyte

1 dl vadelmahilloa
2 dl vispikermaa vaahdotettuna

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Berliininmunkit 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X