gluteeniton suklaakakku
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Gluteeniton suklaakakku

Gluteeniton suklaakakku on herkkusuun unelma. Resepti on Kotilieden gluteenittomien leivonnaisten kilpailun satoa. . Kilpailun voitti tämä Erika Sandellin nerokas ohje ja upeasti kohoava, mehevä ja maukas suklaakakku. Lyhyen ainesluettelon yllättäjä on kikherne. Kikherneet ja kananmunat tuovat rakennetta mehevään kakkuun. Kakun kruunaa kauden marjat tai hedelmät ja kermavaahto.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton suklaakakku:

250 g pilkottua tummaa suklaata
500 g kikherneitä (tölkitetyt käyvät mainiosti)
4 kananmunaa
150 g (vajaa 2 dl) sokeria
2 tl leivinjauhetta
tomusokeria
Mainos

Keskustelu

”4. Kaada seos kakkuvuokaan ja paista kakkua uunissa paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.”

Kommentoi juttua: Gluteeniton suklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X