Reseptit
4
Kiitos

Grillatut feta–kasvisnyytit

Folioon käärityt kasvisnyytit maustetaan fetajuustolla juuri ennen kuin kasvikset ovat valmiita. Jos haluat nauttia fetasta kiinteämpänä, murustele se kypsien kasvisten päälle juuri ennen tarjoilua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Grillatut kasvis-fetanyytit:

puolikas Kesäkurpitsa
1 paprika
1 punasipuli
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
3 rkl hunajaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
100 g fetajuustoa

Lisäksi:

foliota

Valmistusohje

1. Halkaise ja viipaloi kesäkurpitsa. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika reiluhkoiksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.

2. Lado kasvikset neljän foliopalan päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Valuta hieman hunajaa ja ripottele mausteita.

3. Sulje nyytit hyvin ja grillaa keskilämmöllä, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.

4. Murustele avattujen nyyttien päälle fetajuustoa ennen tarjoilua. Voit myös lisätä fetajuuston nyytteihin, kun kasvikset ovat puolikypsiä. Näin saat fetajuustosta pehmeän ”kastikkeen” kasviksille.

Lue myös: Näin grillaat kasviksia – poimi parhaat reseptit ja vinkit

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillatut feta–kasvisnyytit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X