Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Helppo kinuskikastike

Kinuskikastike höystää jäiset karpalot, viimeistelee kakut ja jäätelöannokset. Tällä ohjeella kinuskikastike syntyy helposti. Tarvitse vain kaksi raaka-ainetta: fariinisokeria ja kermaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Helppo kinuskikastike:

2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 dl fariinisokeria
Mainos

Valmistusohje

Keitä kaksi desilitraa kermaa ja  kaksi desilitraa fariinisokeria, kunnes kinuskastike on paksuhkoa.

Tarjoa kinuskikastike kuumana esimerkiksi jäisten karpaloiden tai kylmänä suklaakakun kuorrutteena.

Katso myös: Joulun parhaat jälkiruoat – näillä herkuilla hurmaat vieraasi

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Karpalojäädyke

Keskustelu

kinuskikastike kiehumassa. Mainio ohje, jossa neuvotaan, miten saadaan paksuhkoa kastiketta, jotta täytekakkuni tulee kivan näköiseksi mausta puhumattakaan:) Kiitos!

Kommentoi juttua: Helppo kinuskikastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X