japanilaiset tsukune-broilerivartaat
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Japanilaiset tsukune -broilerivartaat

Japanilaisten tsukune-vartaiden juju piilee siinä, että mureketaikinaan paistetaan osa jauhelihasta. Se tuo vartaisiin erilaista rakennetta ja purutuntumaa. Glaseerauskastike tekee pinnasta herkullisen makeantahmean.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Japanilaiset tsukune -broilerivartaat:

400 g broilerin jauhelihaa
1 kevätsipulinvarsi
1 dl hienonnettua sitruunamelissa
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl vaaleaa misotahnaa

Glaseerauskastike

2 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl ketsuppia
2 rkl mirin-riisiviiniä
1 rkl ruokokidesokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Japanilaiset tsukune -broilerivartaat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X